Wat klanten over ons zeggen

Women on Wings was na de start fase toe aan een professionalisering van de financiële administratie en de bijbehorende rapportages. Torstai heeft ons niet alleen met het juiste advies, maar ook met de praktische implementatie ondersteund.

De ontwikkelingen van onze business in India en Nederland vragen flexibiliteit en daar beweegt Torstai soepel in mee. Een zeer prettige business partner!

In de startfase van het bedrijf in 2012 is Torstai een geweldige partner gebleken. Financiële en fiscale thema’s zijn in kaart gebracht en er is een structuur opgezet die voor het bedrijf en voor de Duitse moeder werkbaar en efficiënt is. Torstai voert inmiddels voor ons de financiële – en salarisadministratie. Tevens verzorgen zij de facturatie. Maandelijks ondersteunen zij het management en de projectleiders met de financiële sturing van de projecten.

Van een groot kantoor jaren geleden overgestapt naar Torstai. Door de totaal formule en het deskundig advies. Torstai ervaar ik als accuraat en snel. Belangrijk verschil met andere kantoren is de persoonlijke benadering en het gevoel dat geen vraag te gek is om te stellen. Dat geeft vertrouwen en de ruimte om volle aandacht te geven aan mijn werk als organisatieadviseur.

Leuker worden ze niet meer gemaakt, makkelijker bestaat niet. Bereikbaar, betrouwbaar, benaderbaar en transparant. De mensen van Torstai doen voor mij waar zij goed in zijn, zodat ik niets hoef te doen waar ik niet goed in ben.

Ik ervaar de dienstverlening van Torstai als de perfecte ondersteuning bij het verwezenlijken van mijn wens om zzp-er te zijn; op alle vragen een antwoord en geen vragen terug die ik niet kan beantwoorden.